Sdílet:

Bramborová kaše recept

Redakce

Hodnocení obsahu
Sdílejte obsah s přáteli

Doba vaření30 minPočet porcí4 porce

Bramborová kaše je klasická a oblíbená příloha z brambor. Ke smaženým, pečeným a dušeným masům je bezkonkurenční.
(celý recept)

Ingredience receptu

  • 300 g brambor
  • 3 lžíce nesoleného másla
  • sůl
  • 1/3 hrnku horkého mléka
  • čerstvě mletý pepř
  • nastrouhaný muškátový oříšek


Způsob přípravy

Bramborová kaše je klasická a oblíbená příloha z brambor. Ke smaženým, pečeným a dušeným masům je bezkonkurenční. Brambory oloupeme, překrojíme na polovinu a uvaříme v osolené vodě do měkka. Pak vodu slijeme a brambory s máslem rozšťoucháme metlou na hrubou kaši.

Do mí, za stálého šlehání přilijeme horké mléko, osolíme, opepříme podle chuti a vyšleháme hedvábnou kaši. Můžeme okořenit muškátovým oříškem. Na talíři můžeme kaši polít rozpuštěným máslem.


Přidat komentář

Pro přidání komentáře k Bramborová kaše recept, je nutné být přihlášený(á)/zaregistrovaný(á).


Jméno a příjmení:

Váš komentář:

Další recepty na Bramborová kaše.
Nebo hledejte podobné podle části názvu bramborová kaše .
Hledat podobné recepty na internetu jako Bramborová kaše

Kde najít informace



×