Recept Domácí bůček

Detail receptu na jídlo Domácí bůček. Podrobný popis jak uvařit tento pokrm. Recept obsahuje podrobný seznam ingrediencí.

Domácí bůček

Publikováno:   Nahraj fotku a vyhraj!

2

Domácí bůček si připravíme snadno a můžeme mít v lednici připraveno lákavé pohoštění pro hosty. Podáváme s chlebem, můžeme přidat nakládanou okurku nebo nakrájenou jarní cibulku.

V misce smícháme sůl, mletý pepř, mletou papriku a prolisovaný česnek.

Vepřové hrudí uvaříme v osolené vodě s třemi stroužky česneku a celým pepřem.

Jestě teplé potřeme připravenou směsí koření, kterou jsme zředili dvěma lžičkami vývaru.

Maso pak zabalíme do alobalu a uložíme na 3 hodiny do mrazícího boxu. Po třech hodinách vyjmeme a necháme uležet v lednici alespoň do druhého dne.

Domácí bůček před podáváním nakrájíme na tenké plátky.

Domácí bůček si připravíme snadno a můžeme mít v lednici připraveno lákavé pohoštění pro hosty. Podáváme s chlebem, můžeme přidat nakládanou okurku nebo nakrájenou jarní cibulku. V misce smícháme s...
  • Doba vaření: 40 min
  • Počet porcí 4

Recenze a hodnocení receptu Domácí bůček


Napište vaší recenzi nebo komentář


Tento recept ještě nebyl okomentován
Recept Domácí bůček

Ingredience receptu Domácí bůček

1 kg vepřového hrudí
3 stroužky česneku
10 kuliček celého černého pepře
6 stroužků česneku
2 lžičky mleté červené papriky
3 lžičky soli
1/2 lžičky mletého černého pepře

Recepty, které vás budou zajímat

Kategorie receptů Maso
Hledat podobné recepty jako Domácí bůček

Podobné recepty jako Domácí bůček


M
×

Nahrání fotografie jídla

Zaregistrujte se a nahrajte fotky jídel a vyhrajte v měsíčních soutěžích.
Přihlásit se přes sociální sítě

×

Váš recept je nyní uložen!

Zaregistrujte se, aby jste se k uloženým receptům později dostal/a.
Přihlásit se přes sociální sítě


Podmínky použití | Ochrana os.údajů