Sdílet:

Domácí kečup recept

Redakce

Hodnocení obsahu
Sdílejte obsah s přáteli

Doba vaření40 minPočet porcí4 porce

Pokud máte hodně rajčat, a nevíte co s nimi dělat, zkuste domácí kečup. Konzistence je stejná jako ten kupovaný, ale chutná mnohem lépe.
(celý recept)

Ingredience receptu

  • 2 kg zralých rajčat
  • 25 dkg cibule
  • 25 dkg jablko
  • 1 špetka mletá skořice
  • 15 dkg cukru
  • 1 lžička mleté sladké papriky
  • 2 ks bobkový list
  • 5 kuliček celé nové koření
  • 150 ml vody
  • 150 ml 8% ocet
  • 1 lžička soli
  • 3 ks hřebíčku
  • 10 kuliček celého černého pepře


Způsob přípravy

Pokud máte hodně rajčat, a nevíte co s nimi dělat, zkuste domácí kečup. Konzistence je stejná jako ten kupovaný, ale chutná mnohem lépe. Do hrnce dáme napůl rozkrojená a omytá rajčata, jablka a na větší kousky nakrájenou cibuli. K tomu přidáme ocet, cukr a koření.

Dáme vařit a za občasného míchání vaříme dokud nám to nezhoustne asi tak 1 hodinu. Potom použijte ruční mixér a rozmixujte. Pak prolijte skrz síto a slejte do sklenic. Sterilizujte asi tak 20minut a máte hotovo.


Přidat komentář

Pro přidání komentáře k Domácí kečup recept, je nutné být přihlášený(á)/zaregistrovaný(á).


Jméno a příjmení:

Váš komentář:

Další recepty na Domácí kečup.
Nebo hledejte podobné podle části názvu domácí kečup .
Hledat podobné recepty na internetu jako Domácí kečup

Kde najít informace



×