Recept Hrnková bublanina

Detail receptu na jídlo Hrnková bublanina. Podrobný popis jak uvařit tento pokrm. Recept obsahuje podrobný seznam ingrediencí.

Hrnková bublanina

Publikováno:   Nahraj fotku a vyhraj!

3

Hrnková bublanina je rychlý a snadný letní moučník. Můžeme použít jahody, maliny, višně, třešně, borůvky nebo jiné dostupné čerstvé ovoce. Stejně tak ale můžeme použít ovoce kompotované nebo mražené.

Troubu předehřejeme na 180 stupňů. Mouku, vejce, mléko, cukr, olej a prášek do pečiva smícháme a připravíme vláčné těsto. Vymažeme a moukou vysypeme vyšší plech, na který pak těsto rozetřeme.

Těsto posypeme ovocem a bublaninu pečeme asi 35 minut dorůžova. Vychladlou můžeme pocukrovat moučkovým cukrem.

Hrnková bublanina je rychlý a snadný letní moučník. Můžeme použít jahody, maliny, višně, třešně, borůvky nebo jiné dostupné čerstvé ovoce. Stejně tak ale můžeme použít ovoce kompotované nebo mražené. ...

Sdílejte článek:

  • Doba vaření: 50 min
  • Počet porcí 10

Recenze a hodnocení receptu Hrnková bublanina


Napište vaší recenzi nebo komentář


Tento recept ještě nebyl okomentován
Recept Hrnková bublanina

Ingredience receptu Hrnková bublanina

1 hrnek mléka
2 vejce
2 lžíce rostlinného oleje
1 hrnek cukru krupice
2 hrnky polohrubé mouky
1 prášek do pečiva
čerstvé ovoce (třešně, višně, jahody...)

Recepty, které vás budou zajímat

Kategorie receptů Moučníky
Hledat podobné recepty jako Hrnková bublanina

Podobné recepty jako Hrnková bublanina


M
×

Nahrání fotografie jídla

Zaregistrujte se a nahrajte fotky jídel a vyhrajte v měsíčních soutěžích.
Přihlásit se přes sociální sítě

×

Váš recept je nyní uložen!

Zaregistrujte se, aby jste se k uloženým receptům později dostal/a.
Přihlásit se přes sociální sítě


Podmínky použití | Ochrana os.údajů