Recept Játrové knedlíčky do polévky

Detail receptu na jídlo Játrové knedlíčky do polévky. Podrobný popis jak uvařit tento pokrm. Recept obsahuje podrobný seznam ingrediencí.

Játrové knedlíčky do polévky

Publikováno:   Nahraj fotku a vyhraj!

4

Játrové knedlíčky jsou klasická a asi nejoblíbenější zavářka do hovězí nebo slepičí polévky. Všichni je známe a všichni je milujeme.

Nožem na prkénku naškrábeme játra. Spolu s rozpuštěným máslem, vejcem, solí, pepřem, jemně umletou strouhankou a utřeným česnekem je smícháme v misce. Přidáme nasekanou petrželku nebo pažitku .

Ze směsi tvoříme kulaté knedlíčky, které vkládáme do hotové vroucí polévky a vaříme asi 10 minut.

Játrové knedlíčky jsou klasická a asi nejoblíbenější zavářka do hovězí nebo slepičí polévky. Všichni je známe a všichni je milujeme. Nožem na prkénku naškrábeme játra. Spolu s rozpuštěným máslem, v...

Sdílejte článek:

  • Doba vaření: 40 min
  • Počet porcí 4

Recenze a hodnocení receptu Játrové knedlíčky do polévky


Napište vaší recenzi nebo komentář


Tento recept ještě nebyl okomentován
Recept Játrové knedlíčky do polévky

Ingredience receptu Játrové knedlíčky do polévky

100 g vepřových jater
30 g másla
1 vejce
100 g strouhanky
sůl
česnek
mletý černý pepř
zelená petrželka nebo pažitka

Recepty, které vás budou zajímat

Kategorie receptů Polévky
Hledat podobné recepty jako Játrové knedlíčky do polévky

Podobné recepty jako Játrové knedlíčky do polévky


M
×

Nahrání fotografie jídla

Zaregistrujte se a nahrajte fotky jídel a vyhrajte v měsíčních soutěžích.
Přihlásit se přes sociální sítě

×

Váš recept je nyní uložen!

Zaregistrujte se, aby jste se k uloženým receptům později dostal/a.
Přihlásit se přes sociální sítě


Podmínky použití | Ochrana os.údajů