Recept Jarní kuře s parmezánem

Detail receptu na jídlo Jarní kuře s parmezánem. Podrobný popis jak uvařit tento pokrm. Recept obsahuje podrobný seznam ingrediencí.

Jarní kuře s parmezánem

Publikováno:   Nahraj fotku a vyhraj!

1

Kombinace chuti parmezánu a kuřete spolu s brambory, hráškem a čerstvým špenátem je opravdu výtečná. Příprava je jednoduchá a bez zbytečného tuku, takže je to jídlo chutné i zdravé.

V hlubokém talíři rozšleháme vaječný bílek se solí a pepřem. Na druhý talíř nasypeme strouhaný parmezán. Porce kuřete nejprve obalíme v bílku a pak v parmezánu.

Obalené kuře naskládáne do vymazaného pekáčku a grilujeme ve středně zařátém grilu asi 6 minut po jedné a 6 minut po druhé straně.

Zatím dáme vařit oloupané a na kostky pokrájené brambory na 15 minut. Na posledních 5 minut přidáme mražený hrášek a společně dovaříme. Slijeme vodu a přidáme špenátové listy, ocet, olej, osolíme, opepříme a vše promícháme.

Porce kuřete a bramorovou směs rozdělíme na 4 talíře a můžeme podávat.

Kombinace chuti parmezánu a kuřete spolu s brambory, hráškem a čerstvým špenátem je opravdu výtečná. Příprava je jednoduchá a bez zbytečného tuku, takže je to jídlo chutné i zdravé. V hlubokém tal...
  • Doba vaření: 40 min
  • Počet porcí 4

Recenze a hodnocení receptu Jarní kuře s parmezánem


Napište vaší recenzi nebo komentář


Tento recept ještě nebyl okomentován
Recept Jarní kuře s parmezánem

Ingredience receptu Jarní kuře s parmezánem

4 porce vykostěných kuřecích prsou bez kůže
140 g mraženého hrášku
400 g brambor
sůl
mletý pepř
5 lžic strouhaného parmezánu
1 vaječný bílek
1 lžíce bílého vinného octa
2 lžičky olivového oleje
čerstvé špenátové lístky

Recepty, které vás budou zajímat

Kategorie receptů Drůbeží
Hledat podobné recepty jako Jarní kuře s parmezánem

Podobné recepty jako Jarní kuře s parmezánem


M
×

Nahrání fotografie jídla

Zaregistrujte se a nahrajte fotky jídel a vyhrajte v měsíčních soutěžích.
Přihlásit se přes sociální sítě

×

Váš recept je nyní uložen!

Zaregistrujte se, aby jste se k uloženým receptům později dostal/a.
Přihlásit se přes sociální sítě


Podmínky použití | Ochrana os.údajů