Křenová roláda s rostbífem recept
Křenová roláda s rostbífem je báječný předkrm z hovězího masa. Můžeme si ho připravit den předem a uložit do ledničky, nebo klidně připravit toto pohoštění během večírku s přáteli.
(celý recept)
Ingredience receptu
- 2 ks tortilly
- 8 plátků hovězího rostbífu
- 1/2 hrnku nakrájeného pórku
- 1/4 hrnku nakrájené zelené petrželky
- 2 lžíce naloženého strouhaného křenu
- 1 balení smetanového sýra
- špetka soli
- 1/4 lžičky sušeného česneku
Způsob přípravy
Křenová roláda s rostbífem je báječný předkrm z hovězího masa. Můžeme si ho připravit den předem a uložit do ledničky, nebo klidně připravit toto pohoštění během večírku s přáteli. V míse smícháme sýr s pórkem, petrželkou, solí, křenem a sušeným česnekem. Na vál rozložíme tortilly a každou potřeme polovinou sýrové směsi.
Na sýrovou směs pak rozložíme tenké plátky rostbífu.Okraje tortilly (asi 1,5 cm)necháme volné. Obě tortilly nyní srolujeme, pevně je zabalíme do plastové folie a dáme vychladit do ledničky asi na 30 minut. Po vychladnutí roládu krájíme šikmo na jednotlivé porce.