Křenová roláda s rostbífem recept

Redakce

Hodnocení obsahu
Sdílejte obsah s přáteli

Doba vaření60 minPočet porcí8 porcí

Křenová roláda s rostbífem je báječný předkrm z hovězího masa. Můžeme si ho připravit den předem a uložit do ledničky, nebo klidně připravit toto pohoštění během večírku s přáteli.
(celý recept)

Ingredience receptu

  • 2 ks tortilly
  • 8 plátků hovězího rostbífu
  • 1/2 hrnku nakrájeného pórku
  • 1/4 hrnku nakrájené zelené petrželky
  • 2 lžíce naloženého strouhaného křenu
  • 1 balení smetanového sýra
  • špetka soli
  • 1/4 lžičky sušeného česneku


Způsob přípravy

Křenová roláda s rostbífem je báječný předkrm z hovězího masa. Můžeme si ho připravit den předem a uložit do ledničky, nebo klidně připravit toto pohoštění během večírku s přáteli. V míse smícháme sýr s pórkem, petrželkou, solí, křenem a sušeným česnekem. Na vál rozložíme tortilly a každou potřeme polovinou sýrové směsi.

Na sýrovou směs pak rozložíme tenké plátky rostbífu.Okraje tortilly (asi 1,5 cm)necháme volné. Obě tortilly nyní srolujeme, pevně je zabalíme do plastové folie a dáme vychladit do ledničky asi na 30 minut. Po vychladnutí roládu krájíme šikmo na jednotlivé porce.


Přidat komentář

Pro přidání komentáře k Křenová roláda s rostbífem recept, je nutné být přihlášený(á)/zaregistrovaný(á).


Jméno a příjmení:

Váš komentář:

Další recepty na Křenová roláda s rostbífem.
Nebo hledejte podobné podle části názvu křenová roláda rostbífem .
Hledat podobné recepty na internetu jako Křenová roláda s rostbífem

Kde najít informace



×