Sdílet:

Smažené karbanátky recept

Redakce

Hodnocení obsahu
Sdílejte obsah s přáteli

Doba vaření60 minPočet porcí4 porce

Smažené karbanátky jsou nejchutnější když jsou připravené ze směsi mletého hovězího i vepřového masa. Jako příloha se hodí bramborová kaše, vařené brambory, saláty z čerstvé nebo naložené zeleniny.
(celý recept)

Ingredience receptu

  • 600 g mletého masa
  • 1 střední cibule
  • 1 vejce
  • 4 stroužky česneku
  • majoránka
  • mletý černý pepř
  • sůl
  • mletý kmín
  • trochu hladké mouky
  • olej na smažení
  • strouhanka


Způsob přípravy

Smažené karbanátky jsou nejchutnější když jsou připravené ze směsi mletého hovězího i vepřového masa. Jako příloha se hodí bramborová kaše, vařené brambory, saláty z čerstvé nebo naložené zeleniny. Cibuli nakrájíme nadrobno a smícháme s mletým masem a trochou studené vody. Přidáme, majoránku, mletý pepř a kmín, vejce, prolisovaný česnek, podle chuti osolíme a podle potřeby zahustíme trochou hladké mouky a strouhanky.

Všechno důkladně promícháme. Z těsta vytvarujeme karbanátky, obalíme je ve strouhance a ve větším množství oleje osmažíme po obou stranách dozlatova.


Přidat komentář

Pro přidání komentáře k Smažené karbanátky recept, je nutné být přihlášený(á)/zaregistrovaný(á).


Jméno a příjmení:

Váš komentář:

Další recepty na Smažené karbanátky.
Nebo hledejte podobné podle části názvu smažené karbanátky .
Hledat podobné recepty na internetu jako Smažené karbanátky

Kde najít informace



×