Recept Smažené karbanátky

Detail receptu na jídlo Smažené karbanátky. Podrobný popis jak uvařit tento pokrm. Recept obsahuje podrobný seznam ingrediencí.

Smažené karbanátky

Publikováno:   Nahraj fotku a vyhraj!

1

Smažené karbanátky jsou nejchutnější když jsou připravené ze směsi mletého hovězího i vepřového masa. Jako příloha se hodí bramborová kaše, vařené brambory, saláty z čerstvé nebo naložené zeleniny.

Cibuli nakrájíme nadrobno a smícháme s mletým masem a trochou studené vody. Přidáme, majoránku, mletý pepř a kmín, vejce, prolisovaný česnek, podle chuti osolíme a podle potřeby zahustíme trochou hladké mouky a strouhanky. Všechno důkladně promícháme.

Z těsta vytvarujeme karbanátky, obalíme je ve strouhance a ve větším množství oleje osmažíme po obou stranách dozlatova.

Smažené karbanátky jsou nejchutnější když jsou připravené ze směsi mletého hovězího i vepřového masa. Jako příloha se hodí bramborová kaše, vařené brambory, saláty z čerstvé nebo naložené zeleniny. ...

Sdílejte článek:

  • Doba vaření: 60 min
  • Počet porcí 4

Recenze a hodnocení receptu Smažené karbanátky


Napište vaší recenzi nebo komentář


Tento recept ještě nebyl okomentován
Recept Smažené  karbanátky

Ingredience receptu Smažené karbanátky

600 g mletého masa
1 střední cibule
1 vejce
4 stroužky česneku
majoránka
mletý černý pepř
sůl
mletý kmín
trochu hladké mouky
olej na smažení
strouhanka

Recepty, které vás budou zajímat

Kategorie receptů Maso
Hledat podobné recepty jako Smažené karbanátky

Podobné recepty jako Smažené karbanátky


M
×

Nahrání fotografie jídla

Zaregistrujte se a nahrajte fotky jídel a vyhrajte v měsíčních soutěžích.
Přihlásit se přes sociální sítě

×

Váš recept je nyní uložen!

Zaregistrujte se, aby jste se k uloženým receptům později dostal/a.
Přihlásit se přes sociální sítě


Podmínky použití | Ochrana os.údajů