Recept Znojemská omáčka

Detail receptu na jídlo Znojemská omáčka. Podrobný popis jak uvařit tento pokrm. Recept obsahuje podrobný seznam ingrediencí.

Znojemská omáčka

Publikováno:   Nahraj fotku a vyhraj!

7

Znojemská omáčka s kyselými okurkami a hovězím masem je nejchutnější s houskovými knedlíky. Ale je možné ji podávat třeba i s rýží.

Na oleji krátce osmahneme cibulku, kterou jsme si nakrájeli nadrobno. Pak k ní přidáme hovězí maso nakrájené na kostky, osolíme, opepříme a trochu podlijeme vodou. Dusíme až je maso měkké.

Potom do omáčky přidáme nakrájené okurky, nakrájená uvařená vejce a hořčici. Omáčku zamícháme a ještě chvilku povaříme.

Znojemská omáčka s kyselými okurkami a hovězím masem je nejchutnější s houskovými knedlíky. Ale je možné ji podávat třeba i s rýží. Na oleji krátce osmahneme cibulku, kterou jsme si nakrájeli nadro...
  • Doba vaření: 80 min
  • Počet porcí 4

Recenze a hodnocení receptu Znojemská omáčka


Napište vaší recenzi nebo komentář


Tento recept ještě nebyl okomentován
Recept Znojemská omáčka

Ingredience receptu Znojemská omáčka

600 g hovězího masa
1 cibule
2 lžíce oleje
5 sterilovaných okurek
2 vejce natvrdo
1,5 lžíce hořčice
sůl
mletý černý pepř

Recepty, které vás budou zajímat

Kategorie receptů Omáčky
Hledat podobné recepty jako Znojemská omáčka

Podobné recepty jako Znojemská omáčka


M
×

Nahrání fotografie jídla

Zaregistrujte se a nahrajte fotky jídel a vyhrajte v měsíčních soutěžích.
Přihlásit se přes sociální sítě

×

Váš recept je nyní uložen!

Zaregistrujte se, aby jste se k uloženým receptům později dostal/a.
Přihlásit se přes sociální sítě


Podmínky použití | Ochrana os.údajů