Je mnoho způsobů, jak uvařit čínskou polévku. Vyzkoušejte například pikantní zelnou polévku s vepřovým masem a houbami.
sůl | |
1 lžíce | ocet |
2 lžíce | solamyl |
1 špetka | Glutasol |
2 lžíce | bílé víno |
2 l | masový vývar |
2 lžíce | sójová omáčka |
0.3 hlávky | bílé zelí |
1 špetka | chilli koření |
1 hrst | sušené houby |
300 g | vepřové maso |
zelená cibulová nať |
autor Dana
Nechte si pravidelně zasílat dávku čerstvých dobrot přímo do vaší schránky.
Máte nějaký dobrý nápad, připomínku, nebo vám něco na stránkách nefunguje? Neváhejte nás kontaktovat prostřednictvím formuláře.
KontaktovatCentrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2024. Všechna práva vyhrazena