Recept na tradiční rybu, připravujeme ji s čerstvými bylinkami.
50 g | česnek |
100 g | máslo |
150 g | šalotka |
1 kg | nové brambory |
800 g | filety sivena |
1 ks | žlutá cuketa |
podle potřeby | |
---|---|
sůl | |
citron | |
olivový olej | |
čerstvý tymián | |
čerstvá šalvěj | |
hladkolistá petržel |
Filety sivena naložíme do nasekaných čerstvých bylinek a necháme 24 hodin marinovat. Na grilovací pánvi na másle opečeme sivena společně s plátky česneku a osolíme. Cuketu nakrájíme na plátky a na sucho ji ogrilujeme. Poté ji pokapeme olivovým olejem. Smícháme neoloupané brambory nakrájené na čtvrtky, šalotku na měsíčky, nasekaný čerstvý tymián, osolíme, pokapeme olivovým olejem a dáme do pekáčku. Zeleninu pečeme v troubě. Grilovaného sivena podáváme s pečenou zeleninou a zdobíme citrónem.
Grilování kapra: Výsledek bude skvělý, ale bez těchto rad se neobejdete
Cílem grilování ryb je tepelná úprava bez úniku šťávy a bez přepečení, roztrhání a spálení skvělého a zdravého rybího masa.
Sváteční grilování: 10 masových receptů, kterými okouzlíte každou návštěvu
Nadcházející víkend, krásné letní počasí a rozpálený gril - kombinace, která si žádá perfektní recepty na domácí grilovačku.
autor Alakarte-cz
Nechte si pravidelně zasílat dávku čerstvých dobrot přímo do vaší schránky.
Máte nějaký dobrý nápad, připomínku, nebo vám něco na stránkách nefunguje? Neváhejte nás kontaktovat prostřednictvím formuláře.
KontaktovatCentrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2024. Všechna práva vyhrazena