Tradiční recept na známou japonskou rybí specialitu.
2.5 hrnku | voda |
syrové ryby (tuňák, losos, mořský vlk) | |
1.5 hrnku | kulatozrnná rýže na sushi |
2 ks | řasa Kombu |
podle chuti | |
---|---|
cukr | |
sůl | |
sójová omáčka | |
rýžový ocet | |
nakládaný zázvor | |
wasabi prášek (případně hotová wasabi pasta) | |
podle potřeby | |
mořské řasy nori na sushi |
autor Zdeněk Pohlreich
Nechte si pravidelně zasílat dávku čerstvých dobrot přímo do vaší schránky.
Máte nějaký dobrý nápad, připomínku, nebo vám něco na stránkách nefunguje? Neváhejte nás kontaktovat prostřednictvím formuláře.
KontaktovatCentrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2024. Všechna práva vyhrazena