Za gastronomickou pochoutku se v Třeboni, hlavním městě českého rybářství, považují kapří hranolky z Třeboňského kapra. Originální recept doporučil známý kuchař Petr Stupka.
200 ml | olej na smažení |
600 g | kapr filet |
marináda | |
---|---|
3 stroužky | česnek |
10 g | sůl |
1 miska | mletý kmín |
1 miska | mletý zázvor |
30 g | slaná sojová omáčka |
na obalení | |
50 g | hladká mouka |
30 g | škorobová moučka |
1 hrst | mletá sladká paprika |
Na webu Třeboňský kapr se můžete podívat i na video s návodem na přípravu kapřích hranolek.
autor pasty
Nechte si pravidelně zasílat dávku čerstvých dobrot přímo do vaší schránky.
Máte nějaký dobrý nápad, připomínku, nebo vám něco na stránkách nefunguje? Neváhejte nás kontaktovat prostřednictvím formuláře.
KontaktovatCentrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2024. Všechna práva vyhrazena