Jemné vepřové maso, které na hříbkovo-zeleninové směsi chutná moc dobře. Lze použít i jako sváteční oběd či večeři.
1 lžička | tymián |
2 plátky | vepřová kýta |
0.5 balíčku | mražená kukuřice |
2-3 hrstě | mražené hřiby |
2-3 lžíce | rajčatová omáčka nebo rajský protlak |
podle potřeby | |
---|---|
vývar | |
máslo | |
olivový olej | |
podle chuti | |
bylinková sůl | |
pepřové steakové koření |
autor Michy
Nechte si pravidelně zasílat dávku čerstvých dobrot přímo do vaší schránky.
Máte nějaký dobrý nápad, připomínku, nebo vám něco na stránkách nefunguje? Neváhejte nás kontaktovat prostřednictvím formuláře.
KontaktovatCentrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2024. Všechna práva vyhrazena