Recept na grilované krůtí kousky s chutí koření tandoorii masala, které podáváme se směsí listových salátů, rajčaty a kousky žlutého melounu.
5 ks | rajče |
1 ks | ledový salát |
400 g | krůtí prsa |
0.5 ks | žlutý meloun |
podle potřeby | |
---|---|
3 lžíce | olej |
podle chuti | |
sůl | |
citronová šťáva | |
mletý černý pepř | |
bylinková sůl | |
3 lžíce | koření Tandoori masala |
zálivka | |
1 kelímek | jogurt |
1 kelímek | zakysaná smetana |
Speciál o grilování: Protože Češi grilování milují!
Grilování a opékání špekáčků na ohni k létu nepochybně patří. Opravdu pravidelně griluje až 90 % Čechů a lidé si jídlo na grilu připraví jednou za čtrnáct dní, Češi tak patří ke světové špičce v grilování. Gril zkrátka patří téměř k povinné výbavě každé domácnosti a Češi se hojně účastní i grilovacích kurzů.
autor Jarka Petrová
Nechte si pravidelně zasílat dávku čerstvých dobrot přímo do vaší schránky.
Máte nějaký dobrý nápad, připomínku, nebo vám něco na stránkách nefunguje? Neváhejte nás kontaktovat prostřednictvím formuláře.
KontaktovatCentrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2024. Všechna práva vyhrazena