Staňte se našimi fanoušky na:

Skopové na česneku

Autor receptu: Olina.olga (333 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Středně náročné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 1 hod.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
1× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Skopové maso zbavíme přebytečného tuku, který nakrájíme na kostičky a spolu se slaninou dáme na pánev roztavit..Pak přidáme pokrájenou chlebovou kůrku, pokrájenou kapustu, nasekanou cibulku a krátce podusíme.Pak dáme maso potřené solí a česnekem na pekáček, přidáme podušenou směs, maso ještě podlijeme a dusíme doměkka.Když je maso měkké, dáme je do horké trouby zapéct.Přebytečný tuk slijeme a šťávu prolisujeme. Podáváme s bramborovým knedlíkem a se špenátem.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

Buďte první, kdo vloží komentář!
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!