Topinková pomazánka z paštiky
Škvarková pomazánka IV.
Bůčková pomazánka
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Nedávám žloutek, ale přidávám lžíci perly nebo podobného margarínu. A doporučuji na promíchání použít mixér - pomazánka je s ním jemnější....
Mám skúsenosť, že na pomazánku z paštéty, bez ohľadu na ďalšie ingrediencie, sa najlepšie hodí klasická pečeňová paštéta. Skúste s ňou.
také jsme ji vyzkoušeli. moc nám nechutnala, ale problém byl asi v paštice. byla nějaká chemická. tak snad napodruhé.
dnes jsme s pritelkyni udelali a musime rict, ze to bomba :) dekuji za skvely recept :) davam za 1
Přidávám na drobno nakrájenou křupavou kyselou okurku. Je pak velmi "jedlé" a osvěžující..
vyborne, uz kdyz jsem to cetl, tak se mi sbihali sliny...
Salát z červené řepy s křenem
Ořechová bábovka - ideální na beránka
Brambory zapečené se špenátem a sýrem
Kořeněná panenka ve slanině
Treska na gril
Vepřovka z papiňáku
Podkova - dort
Halušky s brynzou
Ananasová bábovka - vláčná
Špagety Carbonara
Čevapčiči
Turecká vejce
Pórková polévka s cizrnou
Grilovaný chřest s pečenými bramborami
Mangové smoothie
Mandlový koláč s rebarborou
Čokoládové muffiny
Italský hot dog