1
Ananas oloupejte, rozkrojte na čtvrtky, zbavte tvrdých středů a každou čtvrtku podélně rozřízněte, aby vzniklo 8 dílů.
2
Na marinádu smíchejte tequilu, cukr, limetovou i pomerančovou šťávu, papričku a koriandr. Do marinády namočte dílky ananasu a nechte hodinu odležet, po půlhodině je obraťte.
3
Rozpalte gril na 180°C. Ananas nechte z marinády okapat, osolte a opepřete, položte na grilovací mřížku a opečte z každé strany 3–5 minut. Na každý talíř položte 2 plátky a podávejte se zmrzlinou.
1
Ananas oloupejte, rozkrojte na čtvrtky, zbavte tvrdých středů a každou čtvrtku podélně rozřízněte, aby vzniklo 8 dílů.
2
Na marinádu smíchejte tequilu, cukr, limetovou i pomerančovou šťávu, papričku a koriandr. Do marinády namočte dílky ananasu a nechte hodinu odležet, po půlhodině je obraťte.
3
Rozpalte gril na 180°C. Ananas nechte z marinády okapat, osolte a opepřete, položte na grilovací mřížku a opečte z každé strany 3–5 minut. Na každý talíř položte 2 plátky a podávejte se zmrzlinou.