Přeskočit
Albert logoAlbert logo

Vítejte!

Můj profil
0
LETÁKYRECEPTY
MŮJ ALBERT
ReceptyPizza se slaninou a vejci
Albert logoAlbert logo
  • Pizza se slaninou a vejci
Pizza se slaninou a vejci

Pizza se slaninou a vejci

Velmi snadné
16-30 minut
3/5
Italská
Hlavní chod

Ingredience2 porce

2 porce
  • Rajčatová passata 6 plž
  • Těsto na pizzu chlazené 500 g
  • Olej slunečnicový
  • Klobása torino 4 ks
  • Žampiony 140 g
  • Slanina plátková 8 plát.
  • Vejce 4 ks
  • Rajčatová passata 6 plž
  • Těsto na pizzu chlazené 500 g
  • Olej slunečnicový
  • Klobása torino 4 ks
  • Žampiony 140 g
  • Slanina plátková 8 plát.
  • Vejce 4 ks

Příprava

1
Troubu předehřejte na 220 °C. Těsto na pizzu rozválejte na plech vymazaný olejem či vyložený pečicím papírem, potřete passatou, navrch dejte klobásy, houby a slaninu a pečte dvacet minut.
2
Pizzu vyjmete z trouby a rozklepnete na ni vejce, vraťte do trouby a pět minut dopečte.
1
Troubu předehřejte na 220 °C. Těsto na pizzu rozválejte na plech vymazaný olejem či vyložený pečicím papírem, potřete passatou, navrch dejte klobásy, houby a slaninu a pečte dvacet minut.
2
Pizzu vyjmete z trouby a rozklepnete na ni vejce, vraťte do trouby a pět minut dopečte.

Hodnocení

Pomohl vám recept?
Ohodnoťte jak vám chutnal
Uložte si ingredience pro váš další nákup

Využijte k tomu funkci Nákupní seznam v aplikaci Můj Albert, kterou už využívá více něž 2 miliony spokojených zákazníků. Díky aplikaci navíc máte jistotu, že ušetříte vždy nejvíc!

Aktuální letáky

Prolistujte si aktuální letákovou nabídku plnou akčních cen.

Platný ještě dnes

Od 02.04.2024 do 09.04.2024

Platný ještě 8 dní

Od 10.04.2024 do 16.04.2024

Platný ještě dnes

Od 02.04.2024 do 09.04.2024

Platný ještě 8 dní

Od 10.04.2024 do 16.04.2024

Platný ještě 8 dní

Od 02.04.2024 do 16.04.2024

Prohlížet letáky

Legenda zkratek

 kus ks   špetka špet. 
 lžíce plž  svazek svaz.
 lžička člž  plátek plát.
 hrst hrs.  hrnek hrn.
 stroužek strouž.   řapík řap. 
  snítka snít.   kopeček kop. 

 

Našli jste v receptu chybu či nesrovnalost? Napište nám ji na info@albert.cz a my recept vyladíme.