1
Troubu předehřejte na 180 °C.
2
Omáčku hoisin, cukr, ústřicovou omáčku, rozmělněný česnek, zázvor a 250 ml vody smíchejte v míse.
3
Plátky bůčku rozložte na hlubší plech vyložený pečicím papírem, přelijte marinádou a přikryté alobalem pečte hodinu a čtvrt. Sejměte alobal a pečte dalších pětadvacet minut.
4
Poté zvyšte teplotu v troubě na 200 °C a dvacet minut dopečte. Vytáhněte z trouby, nechte deset minut odpočinout a pak podávejte.
1
Troubu předehřejte na 180 °C.
2
Omáčku hoisin, cukr, ústřicovou omáčku, rozmělněný česnek, zázvor a 250 ml vody smíchejte v míse.
3
Plátky bůčku rozložte na hlubší plech vyložený pečicím papírem, přelijte marinádou a přikryté alobalem pečte hodinu a čtvrt. Sejměte alobal a pečte dalších pětadvacet minut.
4
Poté zvyšte teplotu v troubě na 200 °C a dvacet minut dopečte. Vytáhněte z trouby, nechte deset minut odpočinout a pak podávejte.