1
Nakrájené brambory uvařte v osolené vodě.
2
Mezitím nakrájejte klobásu na 8 kousků dlouhých asi 15–20 centimetrů, každý stočte do šneka a propíchněte rozmarýnovou snítkou (případně špejlí). Z obou stran obalte v mouce.
3
Brambory sceďte, rozšťouchejte a našlehejte s horkým mlékem smíchaným v poměru 1 : 1 se smetanou. Zjemněte máslem, dosolte podle chuti.
4
Klobáskové šneky opečte z obou stran na rozpáleném oleji.
5
Podávejte společně s kaší maštěnou navíc máslem, klobásy posypané petrželkou.
1
Nakrájené brambory uvařte v osolené vodě.
2
Mezitím nakrájejte klobásu na 8 kousků dlouhých asi 15–20 centimetrů, každý stočte do šneka a propíchněte rozmarýnovou snítkou (případně špejlí). Z obou stran obalte v mouce.
3
Brambory sceďte, rozšťouchejte a našlehejte s horkým mlékem smíchaným v poměru 1 : 1 se smetanou. Zjemněte máslem, dosolte podle chuti.
4
Klobáskové šneky opečte z obou stran na rozpáleném oleji.
5
Podávejte společně s kaší maštěnou navíc máslem, klobásy posypané petrželkou.