Do doby, než jej znovu zveřejní, vám nabízíme několik podobných receptů.
Jehněčí nechte 30 minut odležet při pokojové teplotě, pak je ostrým nožem dočistěte (kosti mají být holé). Zeleninu omyjte, mrkev nakrájejte podélně,... více o Pečený jehněčí hřebínek na pivu
Špekáčky překrojte podélně na poloviny. Naskládejte je na pánev řeznou stranou dolů a začněte pomalu zahřívat. Papriky nakrájejte na kostičky a... více o Špekáčky na pivu
Vepřovou pečeni svažte provázkem, aby lépe držela tvar, a nechte odpočinout při pokojové teplotě. Do rendlíku nalijte pivo, přidejte cukr a vařte asi... více o Vepřová pečeně na pivu s jablečnou omáčkou
Kuře opláchněte pod vodou a osušte papírovými utěrkami Poté kuře vložte na plech a osolte a přidejte kmín. Vezměte slaninu a kuře s ní obložte po... více o Kuře na černém pivu
Párečky nasypeme do zapékací misky a přelijeme je lečem, ve kterém rozmícháme kečup s hořčicí a sojovou omáčkou. Kdo chce pikantnější sos, přidá... více o Párky / buřty v leču
Cibuli pokrájejte na půlkolečka a orestujte na pánvi na troše oleje. Buřty rozkrojte podélně na půlky a do horní strany udělejte zářezy. Přidejte k... více o Buřty na pivu v briošce
Maso na guláš dle vlastní chuti (vepřové, hovězí, krůtí) pokrájíme na kostky nebo nudličky, které osolíme, opepříme a promícháme s hořčicí. Na sádle s... více o Guláš na pivu a hrubozrnné hořčici
Vepřové maso pokrájíme na kostky, osolíme, opepříme a okmínujeme dle chuti. Oloupané cibule pokrájíme a osmažíme na sádle dosklovata. Poté přidáme... více o Trhaná vepřová plec nebo krkovice na pivu
Cibule pokrájíme na plátky nebo klínky a na malém množství oleje osmažíme v rozpálené pánvi dosklovata. Pak cibuli nahrneme ke straně a do pánve... více o "Letní" buřty na pivu - z pánve
Špekáčky oloupejte a podélně rozkrojte. Potřete hořčicí a poklaďte plátky cibule a slaniny. V pekáčku na rozehřátém sádle orestujte zbylou slaninu a... více o Buřty na pivě
Maso rozdělte na 4 díly. Prošpikujte je slaninou tak, aby byla vidět z obou stran, ochuťte a zprudka opečte na sádle dozlatova. Cibuli nakrájejte na... více o Hovězí karabáček na světlém pivu
Chleba nakrájíme na plátky, potřeme sádlem se škvarky nebo škvarkovým sádlem, osolíme, posypeme pokrájenou naťovou cibulkou a pokapeme tekutým... více o Pepanovy chleby k pivu
Bůček pokrájíme na plátky, osolíme, opepříme a posypeme dle chuti mletým chilli. Pokud chceme méně ostrý bůček, tak vyměníme chilli za pálivou papriku... více o Bůček na pivu - pikantní
Libovější krkovici pokrájíme na plátky, mírně naklepeme, po stranách nakrojíme, aby se nekroutily při pečení, osolíme, opepříme a posypeme nasekanými... více o Bylinková krkovička na černém pivu
Žebírka osolíme a opepříme. Na dno pekáčku dáme pokrájenou cibuli, nasekaný česnek a podle chuti bylinky, které buď necháme v celku jako snítku, nebo... více o Bylinková žebírka na pivu
Pro jednoho "Pepana": Na pánvi osmažíme dozlatova pokrájené špekáčky. Olej není třeba, kvalitní špekáčky pustí tuku dost. Ke špekáčkům přidáme krátce... více o Pepanovy buřty k pivu
Pokrájenou slaninu dáme do kastrolu, přidáme pokrájenou cibuli a osmažíme dosklovata. Přidáme na větší kostky pokrájené hovězí maso (na guláš), které... více o Dušené hovězí na pivu s mrkví
Na pánev dáme olej, na kterém orestujeme maso nakrájené na centimetrové kostičky, přidáme nakrájenou cibuli a restujeme s masem. Okořeníme uvedeným... více o Vepřové kostičky k pivu
Zelí pokrájíme a dáme do větší mísy. Přidáme pokrájené vepřové i uzené maso, cibuli, koření, sojovou omáčku, protlak a hořčici. Vše v míse smícháme a... více o Hlávkové zelí na pivu
Brambory: Brambory oloupeme a nakrajíme podélně na osminky. Dáme vařit. Necháme je uvařit do poloměkka, spíše tvrdší. Mezitím, než se dovaří, si do... více o Žampióny v těstíčku s pečenými brambory v medu a pivu
1. Žebírka (osolená, opepřená, posypaná paprikou) osmažíme na másle spolu s nakrájenou cibulí. 2. Podléváme černým pivem a podusíme. 3. Do pekáče... více o Žebírka na zelí a černém pivu
Plátky masa omyjeme, vysušíme, prsty "naklepeme" a okořeníme... Na pánvičce chvíli opečeme z každé strany a podlejeme pivem. Maso dáme do pekáče,... více o Pečená krkovice na pivu
Na rozpálený olej dáme nakrájenou cibuli, kterou osmahneme dozlatova - až hněda (ale nespálit), přidáme maso nakrájené na kostky, které orestujeme a... více o Kuřecí guláš na černém pivu s knedlíkem
Vinnou klobásu pokrájíme nebo nastříháme na cca 10 cm dlouhé klobásky. Každou pak obalíme plátkem slaniny a skládáme jednu vedle druhé na plech nebo... více o Slaninová vinná klobása na pivu
Pivo, med a cukr dejte do hrnce a na středním plameni svařte na sirup. Troubu předehřejte na 200°C. Maso ze všech stran osolte a opepřete, dejte do... více o Vepřové na pivu a medu
Buřtíky podélně nakrojíme, pomažeme hořčicí, vložíme plátek nivy a cibuli (dělám silnější kolečka a rozkrojím je napůl). Zapékací misku vylejeme... více o Zapečené buřty s nivou a cibulí
Kýtu pokrájíme na větší špalíčky, špek dáme do mrazáku ztuhnout. Každý kus kýty protkneme jedním nebo dvěma klínky špeku. Maso osolíme, opepříme a... více o Dančí kýta na pivu
Kůži na bůčku nařežeme na čtverečky a potřeme směsí medu,rozetřeného česneku, podle chuti soli, pepře a troškou piva. Pořádně vetřeme do masa ze všech... více o Vepřové maso na pivu s medem
Maso nakrájet na nudličky, přidat sůl, pepř, chilli, česnek, olej a promasírovat a nechat uležet. Rajčata bez "bubáku" zpařit, oloupat a rozmixovat.... více o Vepřová kýta s červenýma fazolema
Z očištěných jarních cibulek odkrojíme zelenou nať a nakrájíme na tenká kolečka, bílý konec podélně rozpulíme. Máslo rozehřejeme na pánvi, na... více o Vepřová žebírka na pivu
Olomoucké tvarůžky i s obalem dáme do uzavíratelné sklenice (kompotové) a zalijeme pivem. Tři dny necháme postát na kuchyňské lince, až se tvarůžky... více o Nakládané tvarůžky v pivu
Špekáčky po stranách nařízneme a naplníme je cibulí na kolečka. Vložíme je do vymazané zapékací mísy. Nakrájenou zeleninu na kostky dochutíme v míse... více o Buřty v zelenině
Buřty oloupeme, podélně nakrojíme, oloupanou cibuli rozkrojíme napůl a nakrájíme na plátky. Do buřtů dáme lžičku plnotučné hořčice a plátek cibule.... více o Buřty na pivu IV.
Maso nakrájíme na plátky, naklepeme, potřeme kremžskou hořčicí, osolíme, okořeníme, potřeme olejem, přidáme na větší kousky nakrájenou zelenou cibulku... více o Hurikán na pivu
Buřty nakrájíme na kolečka. Z obou stran posypeme majoránkou. Pokapeme citronovou šťávou (1 kapka na 1 stranu) s rozetřeme. Dáme na pánev nebo na gril... více o Grilované buřty dle mého
Cuketu oloupeme, vydlabeme semínka a nakrájíme na malé kostky. Cibuli nakrájíme nadrobno, osmahneme na oleji do sklovata, zaprášíme sladkou a pálivou... více o Cuketový guláš na pivu
Mleté maso osmahneme na pánvi, osolíme , opepříme. Po osmahnutí přidáme nakrájenou cibuli, zeleninové lečo( bez nálevu), rajčata. Směs podlejeme... více o Pikantní maso na "pivu"
V hlubší zapékací míse nebo menším pekáčku necháme na tuku zesklovatět větší část cibule nakrájené na tenká kolečka. Oloupané buřty podélně až za... více o Pikantní buřty v pivu a kečupu
Na oleji orestujeme nakrájenou cibuli, slaninu a část sekaného česneku (česnek jen krátce ke konci, aby nám nezhořkl). Přidáme kostky masa, přisypeme... více o Bramborový guláš na pivu
Roštěnky rovnoměrně naklepeme a naložíme asi na 4 hodiny do oleje. Pak je nařízneme, aby se nám nezkroutily, osolíme a okořeníme. Na pánvi rozpálíme... více o Roštěnky na pivu
Špekáčky nakrojíme podélně, na koncích nakrojíme na ježka, naskládáme do zapékací mísy, zasypeme nakrájenou cibulí a feferonkami a zalijeme pivem s... více o Vepřové ala špekáčky na pivu
Plátky krkovičky osolíme, opepříme a posypeme paprikou, naskládáme do pekáčku, přidáme lžíci sádla. Cibuli a česnek pokrájíme na plátky a zasypeme tím... více o Krkovička na pivu
Oloupanou a nakrájenou cibuli osmažíme. Maso nakrojíme, naklepeme, osolíme, opepříme a obalíme v hladké mouce. Po obou stranách opečeme na tuku.... více o Hovězí maso na pivu
Buřty nařežeme posypeme pepřem a chilli a položíme do hrnce (nějaký větší je ideální). Nakrájíme na kolečka cibuli, česnek, rajčata a papriku (já... více o Buřty na pivu se sýrem a zeleninou
Rozpis je na 2 ks zadních nohou. Do kastrůlku dáme rozpustit máslo a opečeme na něm porce králíka z obou stran. Pak přisypeme nadrobno nakrájenou 1/2... více o Králík na pivu
Mleté maso spojíme s namočenou vymačkanou žemlí (v mléce), přidáme na kostičky nakrájenou slaninu, sůl, koření, citronovou šťávu a je-li zapotřebí,... více o Karbanátky na pivu
Rozmarýn, tymián, hřebíček a pepř semeleme. V této směsi obalíme silnější nudle špeku a prošpikujeme jimi hovězí maso. V kastrole rozehřejeme máslo a... více o Hovězí na pivu - recept z 18.st.
Tenké plátky slaniny nakrájené na vějířky, kolečka cibule a větší kousky králíka postupně ze všech stran opečeme. Vše vyjmeme a připravíme omáčku. Do... více o Králík na černém pivu
Utřít česnek se solí, koření rozmíchat v oleji, přidat ocet s vodou (trochu ostřejší), promíchat a nechat pěkně uležet. Už několik let jíme z masa... více o Skvělé buřty s cibulí
Maso nakrájíme na kostky, na oleji osmahneme cibuli do zlatova, přidáme mletou papriku a namačkaný česnek. Pražíme tak dlouho, až paprika ztmavne.... více o Hovězí na černém pivu II.