Odstraníme blánu žeber, žebra následně omyjeme a osušíme kuchyňskými utěrkami. Následně žebra osolíme a opepříme ze všech stran a takto připravená...
více o Pečená žebra v Cole podle Brunety v kuchyni
Kratší chlebíčkovou formu vyložte potravinářskou fólií.
Sušenky rozdrťte nahrubo. Žloutky s oběma cukry dejte do misky a šlehejte do husté pěny ve...
více o Semifreddo s karamelovými sušenkami
1. Předehřejte troubu na 175 °C a připravte si velkou obdélníkovou keramickou zapékací nádobu. Také můžete zapékat a potom hned servírovat v úměrném...
více o Jahodový dezert inspirovaný řeckou kuchyní
Formu na chlebíček o objemu 1,5 l vyložíme dvěma dlouhými proužky alobalu tak, aby přečnívaly, v rendlíku zahřejeme 185 ml smetany, v misce smícháme...
více o Čokoládové semifreddo
Jablka oloupeme, zbavíme jádřinců a nastrouháme na hrubém struhadle. Přidáme mouku, cukr, prášek do pečiva, kakao, vejce, olej, mléko a rum a vše...
více o Jablkový koláč z kuchařky Rum v kuchyni
Ušleháme vejce a cukr až do 4 násobku objemu (do tuha).
Banány, citronovou šťávu a cukr utřeme do hladka.
Ušleháme šlehačku do tuha, ale ne na máslo....
více o Banánové semifreddo (zmrzlina)