Kapr po mlynářsku
Pečení pstruzi
Pstruzi na klacku a brambory v popelu
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Žádný pepř a paprika,přebíjí se tím chuť ryby.Doporučuji raději použít k rybě studenou křenovou omáčku/křen+majonéza+jogurt+špetka cukru/.
Výborný a jednoduchý recept! Jen do mouky místo pepře dávám sladkou papriku :-) Moc dobrý
Vepřové koleno mňam
Xtý jogurtový koláč s ovocem a…
Šlehačkový beránek
Čertovská omáčka
Výborné ananasové řezy
Jablečný koktejl
Karbanátky nebo sekaná s česnekovými…
Pikantní bezmasé rizoto se sýrem
Klouzáky s masem (chlupaté knedlíky)…
Špagety Carbonara
Čevapčiči
Turecká vejce
Pórková polévka s cizrnou
Mandlový koláč s rebarborou
Grilovaný chřest s pečenými bramborami
Čokoládová pěna s malinami
Mangové smoothie
Čokoládové muffiny