Prémiový obsah
★★★
4K čtenářů
40 m
Kuchař Berda
Pokud máme rádi jemný a nadýchaný tvaroh, stačí jej smíchat s trochou perlivé minerálky.
Játra solíme až nakonec. Podáváme společně s játry a bramborem.
Mezitím zredukujeme vývar, přidáme worcesterovou omáčku Omáčku nalijeme na hotová játra.
V pánvi rozpálíme zbytek oleje a játra na něm několik Játra osolíme a dáme spolu se zeleninou na velkou mísu
Telecí játra omyjeme, zalijeme mlékem a necháme několik Před přípravou játra vytáhneme, opláchneme, odblaníme
podlijeme asi 100 ml vývaru, krátce povaříme a touto omáčkou játra při podávání přelijeme.
Nakonec podlijeme vývarem a omáčku dobře povaříme. Hotová játra dáme do omáčky prohřát a dosolíme.
Telecí játra umyjeme a nakrájíme na malé kousky. Nastrouhanou cibuli zapěníme na sádle, přidáme játra
Játra rozložíme a osušíme papírovými utěrkami. Játra z obou stran grilujeme vždy 4 minuty.
Maso si nakrájíme na plátky a pomocí kloubů na ruce trošičku naklepeme. Osolíme, opepříme a dáme na pánev
Příprava omáčky: Mezitím si doděláme omáčku - na výpek Pepřová omáčka by měla být hustší.