Prémiový obsah
★★★
11.9K čtenářů
2 h
Kuchař Berda
Bílý chřest oloupejte škrabkou na brambory nebo speciální škrabkou na chřest. Loupejte od hlavičky směrem dolů. Mladý zelený chřest loupat nemusíte.
zabalit do listu, položíme na list, svineme do tvaru měšce Tyto měšce vaříme v páře, nebo zapečeme v troubě až
Maso rozdělíme na 5 plátků, které naklepeme. Osolíme a opepříme a z vnitřní strany potřeme hořčicí. Přidáme
Maso omyjeme, osušíme, nakrájíme na plátky, které naklepeme, obalíme v mouce a opečeme po obou stranách
Maso osolíme a opepříme, obložíme slaninou a svážeme do válečku. Nahoře potřeme směsí česneku a oleje
Maso nakrájíme na stejně velké kostičky, cibuli nadrobno a osmažíme ji dozlatova na poloviční 3 lžících
Maso nakrájíme na plátky a opečeme na rozpáleném tuku a s několika lžícemi vody. Potom přidáme drobně
Maso a rohlíky namočené v mléce a vymačkané nasekáme na kousky a dobře promícháme. Na pánev dáme máslo