Prémiový obsah
★★★
5.3K čtenářů
1 h 10 m
Kuchař Berda
Rychlovarnou konvici vyčistíme velmi jednoduše.
Stačí do ní nalít ocet a nechat ho několik minut (cca 10 - 20) působit.
Spirála by měla být celá ponořená.
Pak stačí konvici důkladně opláchnout horkou vodou a jednou v ní převařit čistou vodu.
Čisté telecí maso pokrájíme na řízky, naklepeme, okraje plníme salámové košíčky, které položíme na udušené řízky
Kotletky si naklepeme, osušíme a potřeme hořčicí. Na pánvi si rozehřejeme máslo a olej a kotletky zprudka
Telecí řízky očistíme, omyjeme, naklepeme a nařízneme Telecí řízky podáváme s bramborami a přelité omáčkou
telecí maso nakrájíme na plátky a naklepeme. Hotové řízky dáme do ubrousku a necháme vstát přebytečný
Maso umyjeme, odblaníme, pokrájíme na řízky, naklepeme Při otáčení do řízků nepícháme.
Řízky naklepeme, osolíme a pokapeme citrónovou šťávou Řízky ozdobíme snítkou petrželky.
Telecí řízky odblaníme, nařízneme na okrajích, lehce Pak řízky osušíme, potřeme z obou stran olejem a na