Prémiový obsah
★★★
13.4K čtenářů
2 h
Kuchař Berda
Rychlovarnou konvici vyčistíme velmi jednoduše.
Stačí do ní nalít ocet a nechat ho několik minut (cca 10 - 20) působit.
Spirála by měla být celá ponořená.
Pak stačí konvici důkladně opláchnout horkou vodou a jednou v ní převařit čistou vodu.
Telecí kýtu odblaníme, omyjeme, slaninu nakrájíme na Během pečení poléváme šťávou z masa a podléváme vodou
pekáčku, posypeme rozmarýnem, poklademe plátky anglické slaniny Během pečení maso podléváme vodou a přeléváme vypečenou
Telecí maso důkladně osolíme, opepříme a svážeme provázkem víno a vývar, svaříme na polovinu objemu, přidáme smetanu
Maso okořeníme vegetou, opepříme, posypeme drceným kmínem a dáme na zapékací mísy. Přidáme máslo, bobkový
Dobře provaříme a nakonec zjemníme smetanou, kterou Podáváme se šťávou a pečenými bramborami.
Polovinu slaniny, uzené maso a okurku nakrájíme na Zbytek slaniny nakrájíme na kostičky, vyškvaříme na
Rozpálíme troubu na 200 °C. Omytou pečeni osolíme, opepříme a opečeme na oleji. Posypeme pokrájenou cibulí
Telecí kýta očistíme, ze všech stran osolíme a opepříme bramborovou kaši s uvařeným brambor, poté vyšleháme smetanu
Telecí maso dáme v celku na pekáč. Při pečení podlíváme horkou vodou.