Prémiový obsah
★★★★
23.9K čtenářů
1 h 40 m
Kuchař Berda
Rychlovarnou konvici vyčistíme velmi jednoduše.
Stačí do ní nalít ocet a nechat ho několik minut (cca 10 - 20) působit.
Spirála by měla být celá ponořená.
Pak stačí konvici důkladně opláchnout horkou vodou a jednou v ní převařit čistou vodu.
Maso naklepeme, osolíme a opepříme. Tenké libové párky rozpůlíme a ještě rozřízneme napříč. V každém
Do umytého hovězího masa uděláme ostrým úzkým nožem otvory, do kterých vložíme párky. Potom ho posolíme
Na oleji osmahneme cibuli, zasypeme sladkou paprikou a zalijeme horkou vodou, přidáme masox, polévkové
Plátky toastového chleba opečeme na grilu a poté potřeme kečupem a na každý obložíme jedním plátkem sýra
Maso omyjeme, osušíme a osolíme. Polovinu slaniny, uzené maso a okurku nakrájíme na nudličky a prošpikujeme
Rozpálíme troubu na 200 °C. Omytou pečeni osolíme, opepříme a opečeme na oleji. Posypeme pokrájenou cibulí
Telecí kýtu odblaníme, omyjeme, slaninu nakrájíme na Během pečení poléváme šťávou z masa a podléváme vodou
Telecí maso dáme v celku na pekáč. Při pečení podlíváme horkou vodou.