Prémiový obsah
★★★
16.3K čtenářů
4 h 20 m
Kuchař Berda
Pokud nám například od pečení zůstanou bílky, můžeme je nalít do mikroténového sáčku a zmrazit.
V případě potřeby je vytáhneme a necháme rozpustit.
Můžeme z nich tak vyšlehat tuhý sníh jako z čerstvých.
Čočku propláchneme a uvaříme ve vývaru. Mrkev nakrájíme najemno a vaříme s čočkou asi 5 minut. Poté
Zelí nakrájíme na širší plátky a povaříme ho krátce v osolené vodě (asi 5 minut). Na sádle osmahneme
Troubu předehřejeme na 160 °C. Do velkého hrnce naskládáme do vrstev jehněčí maso, brambory, cibuli,
Nakrájenou cibuli najemno orestujeme na sádle. Poté přidáme maso, které posypeme červenou paprikou. Dusíme
Všechny suroviny kromě masa nakrájíme na menší kousky. V hluboké pánvi opečeme maso na plátky na oleji
Maso očistíme a nakrájíme se šunkou na nudličky. Opečeme na pánvi nasuchu a podlijeme vodou. Přivedeme
V hlubokém hrnci rozpálíme sádlo a orestujeme na něm nakrájenou cibuli, poté přidáme maso a posypeme
Slaninu nakrájíme na malé kostky a škvaříme na rozpáleném tuku nebo oleji. Přimícháme očištěnou drobně