Prémiový obsah
★★★
23.8K čtenářů
1 h
Redakce Recepty.eu
Jakoukoliv rýži (i z varných sáčků) vždy pořádně propláchneme až je voda čistá.
Škrob totiž působí rozvaření rýže při vaření.
A abychom měli úplnou jistotu sypké rýže, tak po dokonalém opláchnutí ji orestujeme na oleji s cibulkou a potom ji teprve přelijeme vodou a necháme vařit.
Rýže se OPRAVDU nerozvaří! Je dobré po zalití dát do rýže kostku bylinek: tymián.
Kostka obsahuje olivový olej, který taktéž značně potlačí rozvaření rýže.
Z mléka, vanilkového cukru a pudinku uvaříme dle návodu na obalu pudink. Do pudinku vmícháme salko a
Sušenky dejte do igelitového sáčku a rozdrťte je. Vyndejte velké kousky a v případě potřeby je ještě
Do kovové misky nalámeme čokoládu. V rendliku přivedeme k varu smetanu a přelijeme přes čokoládu. Mícháme
Neotevřené plechovky dáme do hrnce s vodou a vaříme asi 1,5 hodiny. Poté obsah plechovek dáme do mixéru
Ve sklenici na horké nápoje ohřejte mléko a postupně přidejte všechny ingredience. Můžete dozdobit špetkou
Maliny necháme rozmrazit, dáme je do kastrolku, přidáme cukr a vodu a na velmi mírném ohni je za občasného
Slazené mléko vaříme pomalu ve vodě 2 hod. Po vychladnutí otevřeme. Mezitím si uvaříme hustý puding.
2 hodiny vaříme salko (zavřené v plechovce), vařit varem. Po vychladnutí otevřeme. Uvaříme si mandlový
Mléko SALKO vložíme do vroucí vody - v neotevřené plechovce - a vaříme 2 hodiny (mléko karamelizuje)
Ve vodní lázni rozpustíme kaštany a čokoládu. Přendáme na oheň, přidáme šlehačku a krátce za stálého