Jakoukoliv rýži (i z varných sáčků) vždy pořádně propláchneme až je voda čistá.
Škrob totiž působí rozvaření rýže při vaření.
A abychom měli úplnou jistotu sypké rýže, tak po dokonalém opláchnutí ji orestujeme na oleji s cibulkou a potom ji teprve přelijeme vodou a necháme vařit.
Rýže se OPRAVDU nerozvaří! Je dobré po zalití dát do rýže kostku bylinek: tymián.
Kostka obsahuje olivový olej, který taktéž značně potlačí rozvaření rýže.
Spaříme růžičky brokolice a odložíme stranou. Nakonec vmícháme rajčata, přiklopíme a necháme 5 minut
Lasagne spaříme v osolené vodě, ale ne úplně doměkka Do zapékací mísy vložíme lasagne, orestované maso smíchané
Lasagne: Lasagne spaříme v osolené vodě, ale ne úplně Příprava omáčky: Cibuli oloupeme a rajčata omyjeme,
hrnci přiveďte k varu osolenou vodu a blanšírujte brokolici Přidejte rajčata, brokolici a krátce je opečte.
Brokolici rozkrájíme na růžičky a žampiony na plátky Přidáme nadrobno nakrájená rajčata, oregano a bazalku
Brokolici rozsekáme v mixeru na drť a vsypeme do bešamelu brokolicového bešamelu, dáme plátky šunky, trochu sýra a opět lasagně
Pak do vymazaného pekáčku vrstvíme bešamel, lasagne obalu), špenát, bešamel, posypeme nastrouhaným sýrem, lasagne
Osolíme, opepříme, přidáme konzervovaná rajčata a vývar Pekáč si vymažeme máslem a lasagne postupně seskládáme
Do vymazaného pekáče klademe lasagne. ke šlehání a dáme do trouby, pečeme, dokud nejsou lasagne
opepřete a spolu s bobkovým listem, tymiánem a drcenými rajčaty Nejprve začněte omáčkou, na ni dejte bešamel, pak lasagne