Jakoukoliv rýži (i z varných sáčků) vždy pořádně propláchneme až je voda čistá.
Škrob totiž působí rozvaření rýže při vaření.
A abychom měli úplnou jistotu sypké rýže, tak po dokonalém opláchnutí ji orestujeme na oleji s cibulkou a potom ji teprve přelijeme vodou a necháme vařit.
Rýže se OPRAVDU nerozvaří! Je dobré po zalití dát do rýže kostku bylinek: tymián.
Kostka obsahuje olivový olej, který taktéž značně potlačí rozvaření rýže.
Podle návodu na obalu uvaříme nudle na skus, scedíme Do podušené směsi vmícháme nudle, nakrájené čínské
Oloupané žampióny nakrájíme na kostky. Očištěný pórek nakrájíme na tenká kolečka. Česnek a cibuli velmi
Nudle uvaříme podle receptu. Osolíme, přidáme uvařené nudle a vše ještě trochu osmahneme
Nudle uvaříme v osolené vodě se lžící oleje. Zahustíme solamylem a nalijeme na horké osmažené nudle
Vodu, kečup, cukr, worcestrovou omáčku,kari, ocet a hořčici promícháme na jemnou omáčku. Osolíme, opepříme
Kachní prso nakrájíme na nudličky a přes noc naložíme do sojové a rybí omáčky. Pokud zvolíme čerstvou
Solamyl rozmícháme ve vodě, přidáme vejce, sůl a umícháme hladkou marinádu. Do ní vmícháme na nudličky