9K čtenářů
1 h 30 m
Kuchař Berda
Vepřové i hovězí steaky solíme vždy téměř před koncem přípravy, nikdy ne na začátku.
Maso by ztratilo mnoho vody, bylo by vyschlé a ne šťavnaté.
najemno nasekaný česnek, přidáme na kostičky nakrájené vepřové maso, osmahneme, osolíme a opepříme.
Na talíř dáme špagety uvařené dle návodu, přelijeme je omáčkou a posypeme strouhaným sýrem.
Na oleji osmahneme mleté maso, zmírníme oheň a přidáme Podáváme se špagetami.
Špagety uvaříme podle návodu na obalu v osolené vodě Pečené maso a šunku nakrájíme na kostičky, vložíme
Přidáme mleté maso, koření na špagety, červenou mletou Špagety servírujeme přelité omáčkou a posypané nastrouhaným
, dokud nebude maso téměř hotové. Hotovou boloňskou omáčku promícháme s uvařenými špagetami
Odleželé maso orestujeme na troše oleje a vyjmeme je Provaříme a vložíme zpět maso, přidáme chilli omáčku
Nakrájenou cibuli orestujeme na ojeli, přidáme nakrájená maso Omáčku ochutíme solí a pepřem.
Špagety uvaříme podle návodu v osolené vodě. Nakonec smícháme špagety s bylinkovo - smetanovou omáčkou
Špagety uvaříme podle návodu. Hotové špagety přimícháme mimo sporák, přidáme nastrouhaný
Špagety uvaříme ve slané vodě se zbylým olejem. Přelijeme omáčkou a posypeme zbylými ořechy, parmazánem