2.9K čtenářů
35 m
Kuchař Berda
Pokud připravujeme větší množství chlebíčků, ať už den dopředu na oslavu, případně nám po nějaké takové chlebíčky zůstanou, uchovejme je v lednici přikryté mírně navlhčenou utěrkou (důkladně vyždímanou).
Chlebíčky tak neokorají a budou téměř jako čerstvé.
Pokud máte k dispozici fíky, určitě vyzkoušejte recept Fíky oloupejte a vidličkou je rozmělněte do pasty.
Fíky opláchneme studenou vodou, osušíme a zbavíme stopek Fíky nakrájíme a poklademe na riccotu.
libovolné tvary, rozdělte je na talířky, doplňte čerstvými fíky a přelijte trochou medu.
Uvařené krátké těstoviny al dente promícháme se lžící Těstoviny s fíky a šunkou posypeme hoblinkami parmazánu
Parmazánovou zmrzlinu si připravíme raději den předem Studenou rajčatovou polévku s parmazánovou zmrzlinou
Figy narežeme na tenké plátky a rozložíme na tanier. Obložíme plátkami šunky a posypeme kockami syra