Prémiový obsah
★★★
9.4K čtenářů
35 m
Kuchař Berda
Jakoukoliv rýži (i z varných sáčků) vždy pořádně propláchneme až je voda čistá.
Škrob totiž působí rozvaření rýže při vaření.
A abychom měli úplnou jistotu sypké rýže, tak po dokonalém opláchnutí ji orestujeme na oleji s cibulkou a potom ji teprve přelijeme vodou a necháme vařit.
Rýže se OPRAVDU nerozvaří! Je dobré po zalití dát do rýže kostku bylinek: tymián.
Kostka obsahuje olivový olej, který taktéž značně potlačí rozvaření rýže.
Těstoviny uvaříme dle návodu, trochu vody si necháme , na pánvi orestujeme nakrájené žampiony se slaninou
Ve vroucí osolené vodě vaříme těstoviny, dokud nejsou dochutíme solí a pepřem dle chuti, krevety, houby a těstoviny
Očištěné žampiony nakrájíme na plátky, oloupanou cibuli nakrájíme nadrobno, anglickou slaninu nakrájíme na
Cibuli nakrájíme nadrobno, anglickou slaninu a žampióny , žampióny, kmín, majoránku a pomalu restujeme asi
pánvičce na tuku osmažíme cibulku, přidáme anglickou slaninu Přidáme nakrájené žampiony a chvíli je podusíme.
Na oleji osmahneme nakrájenou slaninu dokřupava. Na talíři těstoviny posypeme zbylým sýrem.
Na oleji orestujeme slaninu, přidáme cuketky a necháme Těstoviny uvaříme dle návodu, slijeme (trochu vody
Uzenou slaninu nakrájíme na kostičky a dáme rozškvařit Uvaříme v osolené vodě těstoviny téměř doměkka, pak
Podle návodu uvaříme těstoviny, na másle zvlášt osmahneme vejce, zvlášť anglickou slaninu pokrájenou na nudličky
Přidáme nakrájené žampiony, česnek a opékáme. Podáváme s těstovinami.