Aby nám při krájení cibule neslzely oči, namáčíme nůž při krájení do studené vody.
Spoj dobře uzavřeme a bagety přeneseme na připravený Po upečení necháme bagety vychladnout na mřížce.
rozdělte na čtyři bochánky, ze kterých vytvarujte bagety Vykynuté bagety potřete vejcem smíchaným s trochou
Plátky bagety potřeme po bou stranách směsí česneku Do každého talíře dáme dva krajíčky bagety a přelijeme
V míse promícháme všechny mouky se solí. Droždí rozmícháme v trošce vlažné vody, do které přidáme med
Cibuli oloupeme a nasekáme na drobno. Osmahneme společně s česnekem na oleji a přidáme zeleninu, kterou
Na oleji v hrnci osmahneme nadrobno nakrájenou, oloupanou cibuli. Přidáme prolisovaný česnek, očištěnou
Bagety pečte 3 minuty, ztlumte teplotu na 200 °C a