Prémiový obsah
★★★
10.2K čtenářů
15 m
Kuchař Berda
Nikdy je nemyjeme vodou, odstraňují se mnohem hůře.
Nejlepší je to alkoholem nebo zředěným čpavkem.
Potřeme jím látku, necháme působit.
Pak je teprve vypereme.
Maso dobře zvážíme a odvážíme i sůl, kterou do masa Nádobu uchováváme v lednici nebo ve studeném sklepě
Příprava hrachovky: Hrách namočíme do studené vody Vše krátce povaříme a podáváme uzeným masem.
Rýži přebereme, propláchneme studenou a potom vařící Uzené maso nakrájíme na kostičky a prohřejeme v páře
Uzené maso uvaříme doměkka. těsto nahoře uzavřeme, aby bylo pevně přilnuté na maso
Uzené maso uvaříme doměkka a nakrájíme na plátky. nalijeme další vrstvu těsta, rozetřeme po celé ploše masa
Uzené maso nakrájíme na kostičky a nasucho orestujeme masem a ozdobíme opět plátky rajských jablek a mozzarelly
Uzené maso nakrájíme na malé kousky a přidáme k cibulce olivového oleje na skus, scedíme, dáme do hrnce nebo mísy
Asi 100 g uzeného masa nakrájíme na kostičky, zbytek Podáváme s plátky uzeného masa a vařenými bramborami
podle návodu v osolené vodě, poté scedíme, přelijeme studenou Vařené uzené maso nakrájíme na malé kousky.
Uzené maso dáme do vroucí vody a vaříme alespoň 40 Vzniklý vývar můžeme využít na uzenou polévku.