Prémiový obsah
★★★
14.6K čtenářů
1 h 20 m
Kuchař Berda
Jestliže chutná chřest nahořkle, pomůže kousek bílého chleba nebo malý hlávkový salát, který vložíme do vody, v níž budeme chřest vařit.
ušleháme se solí na středně tuhý sníh a přimícháme ho do těstíčka nakrájíme na asi centimetr silné plátky, které důkladně v těstíčku
Maso dobře zvážíme a odvážíme i sůl, kterou do masa Maso necháme maso odležet týden, ale můžeme i déle.
Kuřecí maso omyjeme a trošku naklepeme. V připraveném těstíčku obalíme maso a smažíme na rozpáleném
Pokud je těstíčko řídké, přidáme trochu mouky. Uvařené uzené maso nakrájíme na plátky, potřeme rozetřeným
Marinádou potřeme maso. Uzené grilované maso podáváme s čerstvým chlebem a
Uzené maso vložíme do hrnce se studenou vodou a 5 minut Vodu slijeme, maso opláchneme, vložíme zpět do hrnce
Maso dobře zvážíme a odvážíme i sůl, kterou do masa Maso necháme maso odležet týden, ale můžeme i déle.
Uzené maso dáme do vroucí vody a vaříme alespoň 40 Maso nakrájíme na plátky a osmahneme na kousku másla
Vařené uzené maso pomeleme, vejce uvaříme natvrdo a maso, nakrájená vejce a všechno důkladně promícháme
Uzené maso uvaříme doměkka a nakrájíme na plátky. nalijeme další vrstvu těsta, rozetřeme po celé ploše masa