Prémiový obsah
★★★
5.6K čtenářů
1 h 50 m
Kuchař Berda
Skvrny od kávy vyčistíme tak, že látku namočíme do studeného mléka a potom vypereme.
Čerstvé skvrny nejlépe odstraníme octovou vodou a můžeme je také posypat solí a třít vlhkým hadříkem.
Uzenou pečeni uvaříme s cibulí, česnekem a bobkovým maso a zabalíme tak, aby nevytekla šťáva.
Okraje těsta potřeme trochou bílku. Těstem maso obalíme a obal přitiskneme.
Listové těsto vyválíme na obdélníkový plát a potřeme směsí z medvědího česneku, kterou vytvoříme rozmixováním
Listové těsto rozválíme na tenký plát, nakrájíme na Okraje těchto obdélníčků potřeme rozšlehaným vejcem, těsto
Listové těsto rozválíme na tenký plát, který vytvarujeme Potom přidáme prolisovaný česnek, osolíme a opepříme
Listové těsto rozdělíme na 2 části a vyválíme 2 pláty Na jeden plát listového těsta naneseme kopečky nádivky
Listové těsto vyválíme na lehce pomoučeném vále na Doprostřed čtverců z listového těsta položíme celý
Listové těsto rozválíme na pomoučeném válu na obdélníkový a těsto zavineme tak, aby v něm maso bylo dobře zabalené
Vyvalíme těsto, polovinu potřeme krémem, naskládáme
Listové tětso vyválíme a vykrájíme pomocí formičky.