Prémiový obsah
★★★★
24.6K čtenářů
40 m
Kuchař Berda
Ještě teplý koláč s drobenkou hned po upečení polijte několika lžičkami smetany. Bude chutnější a vydrží déle čerstvý. Jde to i s rozpuštěným máslem.
Listové těsto vyválíme na plát, který potřeme kečupem nakrájíme na obdélníky a do každého zabalíme kousek párku
Těsto rozválíme na pomoučeném válu. Do každého středu dáme párek, okraje potřeme vejcem
Těsto rozválíme a nakrájíme na stejné obdélníky. Plníme je párky nakrájenými asi na 4 cm kousky a opražíme
Listové tětso vyválíme a vykrájíme pomocí formičky.
Vyvalíme těsto, polovinu potřeme krémem, naskládáme
Třetinu mouky s margarínem vypracujeme na těsto, z Těsto necháme asi čtvrt hodiny stát.
Třetinu mouky s margarínem vypracujeme na těsto, z Těsto necháme asi čtvrt hodiny stát.
Listové těsto rozválíme na tenký plát. Na těsto poklademe zchladlé žampiony, na žampiony pak
Párky rozřízneme napůl a nařízneme konce. Těsto rozdělíme na dvě části a vyválíme na placky,