Aby sýr při smažení nevytékal a byl krásně křupavý, obalíme ho hned raději dvakrát a před smažením necháme ještě půl hodiny v mrazáku.
Uzeninu nakrájíme na kostičky. Formu vyložíme fólií a nalijeme do ní aspik.
Uložíme je na mísu, na které je vrstva ztuhlého aspiku Šunku zalijeme průzračným vlažný aspikem a necháme
Svazek kerblíku nadrobno nasekáme, dáme do varu a přivedeme k varu. Z camembertu odkrojíme kůrku s plísní
Krocana nakrájíme na malé kousky, papriky na proužky, citron pečlivě omyjeme a nakrájíme na tenké plátky
Do mísy dáme na kostky nakrájenou šunku a přidáme na kostečky nasekanou mrkev. Dále vmícháme kukuřici
V litru vody svaříme koření s octem a solí, poté necháme trochu vychladnout a vmícháme želatinu. Do malých
Želatinu namočíme do vody nabobtnat, vývar ohřejeme, přidáme želatinu, ochutíme solí a octem. Vejce nakrájíme
Uvařený přecezený průzračný aspik nalijeme do větší Potom na vrstvu ztuhnutého aspiku vyklopíme uvařenou
Aspik i s hrncem vložíme do dřezu nebo velkého hrnce Zalijeme zbylým aspikem a podle chuti ještě poklademe