3.9K čtenářů
20 m
Kuchař Berda
Pokud připravujeme větší množství chlebíčků, ať už den dopředu na oslavu, případně nám po nějaké takové chlebíčky zůstanou, uchovejme je v lednici přikryté mírně navlhčenou utěrkou (důkladně vyždímanou).
Chlebíčky tak neokorají a budou téměř jako čerstvé.
Sýr nastrouháme a rozpustíme v teplém mléce. Smícháme s rozšlehanými vejci, osolíme a pečeme v máslem
upečeme ve středně vyhřáté troubě asi 15 minut - až sedlina
Vejce rozšleháme a přidáme studené rybí maso rozebrané na kousky. Upečeme v máslem vymazané míse.
Formu si vymažeme tukem, nalijeme připravenou sedlinu Po vychladnutí krájíme vaječnou sedlinu na kostičky
mističek vložíme potravinovou folii, do které nalijeme vaječnou sedlinu.
Příprava vaječné sedliny: Vejce pečlivě rozmícháme sedlinou.
Goudu nastrouhejte nahrubo a přidejte do vaječné směsi Formu na bábovku vymažte tukem a vlijte vaječnou směs