Prémiový obsah ★★★ 13.6K čtenářů Přidat komentář

Vejce plněná žloutkovou pěnou

30 m

Avatar of Redakce Recepty.eu

Redakce Recepty.eu

@redakce

Vejce plněná žloutkovou pěnou

  1. Vejce uvařená natvrdo oloupeme a rozkrojíme na dvě poloviny. Žloutky opatrně vyjmeme.
  2. Do misky dáme máslo, utřeme je s hořčicí a po částech přidáme a vymícháme se žloutky.
  3. Pěnu upravíme do důlků po žloutcích pomocí vidličky, nebo ozdobně nastříkáme sáčkem s trubičkou a přizdobíme snítkou petrželky.
  • 4 vejce
  • 60 g máslo
  • sůl
  • 1/2 lžička hořčice
  • petrželová nať

Krájení cibule

Aby nám při krájení cibule neslzely oči, namáčíme nůž při krájení do studené vody.

Vejce plněná rybí pěnou
3.2K
Redakce Recepty.eu

Vejce plněná rybí pěnou

Vejce uvařená natvrdo oloupeme, rozkrojíme na poloviny

Plněná vejce
1.4K
redakceTerka
★★★

Plněná vejce

Uvařené vejce na tvrdo, rozkrojíme v půli, žloutky

Plněná vejce
3.5K
Redakce Recepty.eu
★★★

Plněná vejce

Vejce rozpůlíme, vydlabeme žloutky, které vyšleháme

Plněná vejce
15K
Kuchař Berda
★★★

Plněná vejce

Vajíčka rozkrojíme podélně na půl. Opatrně vyndáme žloutky a dáme do misky společně s hořčicí, majonézou

Plněná vejce
23.9K
Redakce Recepty.eu

Plněná vejce

Vejce uvaříme natvrdo, rozkrojíme, žloutky vyjmeme Vejce ozdobíme zeleninou a podáváme.

Vejce s bylinkovou pěnou a sardelkami
2.9K
Kuchař Berda
★★★

Vejce s bylinkovou pěnou a sardelkami

Vejce uvaříme natvrdo, oloupeme, odřízneme vrchní třetinu Sardelovou pěnu nastříkáme do prázdných bílků, ředkvičky

Plněné ulity lososovou pěnou
102
tetalenka

Plněné ulity lososovou pěnou

Vymícháme v pěnu naplníme cukrářský sáček a ulity naplníme

Francouzská plněná vejce
315
redakceTerka
★★★

Francouzská plněná vejce

Vejce si uvaříme natvrdo, necháme vychladnout a oloupeme Vejce rozkrojíme na poloviny a žloutky vyjmeme.

Klasická plněná vejce
495
redakceTerka

Klasická plněná vejce

Nejprve si uvaříme vejce natvrdo, necháme vychladnout

Plněná velikonoční vejce
398
tetalenka

Plněná velikonoční vejce

Vejce rozřízneme na půl a vyjmeme žloutky.