Pokud vytáhnete máslo z ledničky a ještě tvrdé ho potřebujete namazat, použijte škrabku na brambory na nakrájení tenkých plátků, které půjdou namazat bez problémů.
Na oleji zpěníme nakrájenou cibuli, na kolečka nakrájenou mrkev, přidáme trochu tymiánu a bobkový list
Na oleji zpěníme nakrájenou cibuli, na kolečka nakrájenou mrkev, přidáme trochu tymiánu a bobkový list
Mušle důkladně propláchneme ve vodě. Mušle přebereme a vydrhneme kartáčkem, tím zbavíme všech nečistot
Ochutíme solí a pepřem, přidáme strouhanku, vejce a Povaříme asi 10 minut. podle potřeby rozmixujeme omáčku
Tahle omáčka je původně s hovězím masem, ale protože Po té omáčku přecedíme, zahustíme (někdo strouhaným
Omáčku prolisujeme a zahustíme moukou. Horký květák přelijeme omáčkou a smícháme s těstovinou
okořeníme muškátovým květem, přidáme trochu vody, vejce Hotovou omáčku dochutíme octem nebo cukrem, případně
Vmícháme rajský protlak a koření, zalijeme teplým vývarem Uvařenou omáčku procedíme a ochutíme octem a cukrem
Dále přidáme vejce, prolisovaný česnek a strouhanku přidáme protlak, masox, cibuli, pyramidku s kořením na rajskou