Prémiový obsah
★★★
9.4K čtenářů
35 m
Redakce Recepty.eu
Jakoukoliv rýži (i z varných sáčků) vždy pořádně propláchneme až je voda čistá.
Škrob totiž působí rozvaření rýže při vaření.
A abychom měli úplnou jistotu sypké rýže, tak po dokonalém opláchnutí ji orestujeme na oleji s cibulkou a potom ji teprve přelijeme vodou a necháme vařit.
Rýže se OPRAVDU nerozvaří! Je dobré po zalití dát do rýže kostku bylinek: tymián.
Kostka obsahuje olivový olej, který taktéž značně potlačí rozvaření rýže.
pohybem těsto rozprostřeme po celé pánvi a usmažíme omeletu Stejným způsobem připravíme i druhou omeletu.
na kousky nakrájená rajčata, na nudličky nakrájené kuřecí a podusíme, aby bylo maso měkké.
V míse si rozšleháme vejce, přidáme špetku soli a pepře. Na pánvi rozehřejeme máslo. Vlijeme vaječnou
Připravíme piškotovou hmotu z ušlehaných bílků a polovinou cukru. Žloutky utřeme s cukrem, přidáme citrónovou
zalijeme rozšlehanými vejci a vytvoříme klasickou omeletu podáváme s zeleninovou omeletou.
posypeme nadrobno pokrájenou šunkou a připravíme omeletu Potom na pánvi opečeme z obou stran kuřecí řízky a
Kuřecí prsíčka nakrájíme na nudličky a na 24 hodin Orestované maso přikryjeme poklicí a dusíme doměkka
Pomocí vařečky párkrát jemně promícháme, omeleta tak
a rozmíchaná vajíčka na něj nalijeme (vyjde na 2 omelety Hotové omelety naplníme připravenou směsí a podáváme
rozšleháme se solí a na omaštěné rozpálené pánvi upečeme 4 omelety
Jakmile máme hotovo, dáme vždy jednu omeletu, poklademe