Prémiový obsah
★★★
22.4K čtenářů
2 h 40 m
Redakce Recepty.eu
Abychom jednodušeji mohli vyndat koláč z vyššího pekáčku, používáme pečící papír, který ustřihneme tak, aby přečníval alespoň o pár cm na dvou stranách.
Po upečení pak koláč za delší konce krásně vyndáme bez porušení.
Podlijeme ho polovinou plechovky černého piva. Pečeme asi hodinu v troubě při 220 °C a podléváme pivem
Smícháme si pivo, hořčici, kečup, grilovací koření dozlatova, během pečení podléváme a můžeme přidat pivo
Cibuli nakrájíme na drobno a dáme do pekáče společně s olejem. Maso potřeme prolisovaným česnekem, medem
cibuli a nasekaný česnek, přilijeme cca 1,5 - 2 dl piva knedlíkem a kyselým zelím nebo s chlebem a vychlazeným pivem
Kolena nasolíme a potřeme pivem, zabalíme do fólie Maso posypeme kmínem, podlijeme pivem a dáme do trouby