Prémiový obsah
★★★
11.7K čtenářů
2 h
Kuchař Berda
Když se polijeme pivem a skvrnu ihned po polití vyčistíme savým hadříkem, neměly by zůstat žádné skvrny.
Pokud ano, vyčistíme je nejlépe teplou vodou.
Vepřovou plec očistíme a rozřízneme po vlákně tak, naklepeme, osolíme, opepříme a potřeme nastrouhaným zázvorem
Vepřové kotlety opláchneme pod studenou tekoucí vodou Vepřové kotlety podáváme s vařenými brambory, houskovým
Kotlety naklepeme. Vyjmeme, necháme rozpálit tuk a osmažíme na něm kotlety
Kotlety částečně vykostíme, u kosti a na okrajích nařízneme Před úpravou kotlety znovu potřeme olejem po obou stranách
Kotlety osolíme a prudce opečeme na pánvi. Potom je vložíme na pekáč a na každou kotletu položíme
Troubu předehřejeme na 200 °C, brambory oloupeme a rozkrájíme na poloviny. Zapékací mísu vymažeme olejem
Kotlety potřeme olejem, osolíme a opepříme. Kotlety potřeme pestem, přidáme plátky rajčat a posypeme
Příprava kotlety: Všechny suroviny, kromě masa smícháme naložíme na 2 hodiny do směsi sójovky, mirinu, saké, zázvoru