Prémiový obsah ★★★★★ 180.1K čtenářů Přidat komentář

Krkovička de luxe

2 h

Avatar of Redakce Recepty.eu

Redakce Recepty.eu

@redakce

Krkovička de luxe

  1. Maso vykostíme a nakrájíme na řízky, které naklepeme, osolíme, opepříme a potřeme prolisovaným česnekem.
  2. Takto připravené řízky rozložíme na plech. Cibuli oloupeme, nakrájíme na kolečka a na každý řízek dáme cibuli, na ni salám a nahoru tenký plátek slaniny.
  3. Řízky posypeme vrstvou nastrouhaného tvrdého sýra, strouhankou a do středu každého položíme kousek másla. Podlijeme trochou vody a upečeme v troubě při 190 °C.
  • 1,5 kg vepřová krkovice
  • 200 g salám (šunkový)
  • 150 g tvrdý sýr
  • 250 g anglická slanina
  • 2 cibule
  • 10 stroužek česnek
  • sůl
  • pepř
  • máslo
  • strouhanka

Sýr nevytéká

Sýr při smažení nevytéká, když ho obalíme 2x nebo 3x v trojobalu, dáme na hodinu do mrazáku a pak zprudka smažíme.

Kuřátka de luxe
11.4K
Kuchař Berda

Kuřátka de luxe

Kuřátka uvaříme a nakrájíme na malé kousky. Slaninu nakrájíme na kostky a osmažíme na malém množství

Pečená kýta de luxe
4.3K
Redakce Recepty.eu
★★★

Pečená kýta de luxe

Vepřové maso omyjeme a nasolíme. Dáme do pekáčku a posypeme celým kmínem. Nakonec ještě trochu opepříme

Jahodové knedlíky de luxe
6.6K
Redakce Recepty.eu

Jahodové knedlíky de luxe

Tvaroh, žloutek, máslo, krupici, citrónovou kůru a vanilkový cukr důkladně rozmícháme. Jahody omyjeme

Celerový salát de luxe
13.3K
Kuchař Berda
★★★

Celerový salát de luxe

Celer očistíme a nastrouháme nahrubo, případně nakrájíme na tenké nudličky. Jablko, ananas a oloupaný

Vepřové filé de luxe
401
redakceTerka
★★★

Vepřové filé de luxe

Vepřové maso si omyjeme, odblaníme a osušíme na papírové utěrce. Špičatým nožem uděláme ve středu po

Gató de almendras
128
julie

Gató de almendras

Z bílků ušleháme tuhý sníh. Žloutky společně s cukrem vyšleháme do krémové konzistence. K vyšlehaným

Pastéis de nata
304
tetalenka

Pastéis de nata

Listové těsto vyválíme na obdélníkový plát, který srolujeme a dáme do lednice. V míse smícháme mouku

Žemlovka de luxe
6
Apetit Online

Žemlovka de luxe

Smíchejte smetanu s moučkovým cukrem a do směsi namočte chleba. Tvaroh utřete se 2 lžícemi krupicového

Lečo de luxe
222
Apetit Online
★★★

Lečo de luxe

Na rozehřátém oleji osmahněte cibuli případně pokrájenou šunku. Přisypte papriky a rovněž osmahněte.

Utopenci de luxe
504
Prima Fresh
★★★★

Utopenci de luxe

Gothaj nakrájejte na kolečka silná 1 cm a formičkou vykrájejte tvary prasátek.,Pak vkládejte střídavě

Krkovička po kansasku
1.8K
Redakce Recepty.eu
★★★

Krkovička po kansasku

Poté dáme krkovičku na gril a zprudka osmahneme z obou

Řízek z krkovičky
5.2K
Redakce Recepty.eu
★★★

Řízek z krkovičky

Krkovičku nasekáme na porce, osušíme a osolíme.

Komentáře

  1. Avatar
    Vlado

    Namiesto vody odporúčam podliať bielym vínom. Ináč recept super!

  1. Avatar
    lukas

    Super šleha, také doporučuji.
    Akorát jsem krkovičku neklepal, je pak sťavnatější...mnammm

  1. Avatar
    xxd

    Opravdu vynikající recept.

  1. Avatar
    Vlaďka

    Super, nemá chybu, každému doporučuji.

  1. Avatar
    milenama@seznam.cz

    super nemá chybu