Prémiový obsah
★★★
11.1K čtenářů
30 m
Redakce Recepty.eu
Vejce uchováváme vždy špičkou dolů, aby žloutek ležel na bílku a ne ve vzduchové bublině.
Umyté brambory uvaříme, oloupeme a pokrájíme na kousky. Na sádle zapěníme nakrájenou cibuli, přidáme
proužky a spleteme je do copánku, který bude okrajem masového Masovou směs rovnoměrně rozložíme.
Oloupeme jablka, zbavíme je jádřinců a nakrájíme na zalijeme touto směsí, promícháme, osolíme a upečeme
Směs necháme dvacet minut odstát a pak na pánvi smažíme Bramboráky naplníme směsí, posypeme strouhaným sýrem
Cibuli nakrájíme na drobno. Osmahneme na oleji a poté přidáme maso. Osolíme opepříme a přidáme protlak